[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2402: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4127: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3006) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4127: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3006) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4127: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3006) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4127: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3006) POMARANČA TOUR 2007 - - VW Hrošč klub Slovenija
Evo ti kao da se ne�to"ljuti�" (zezam se) umesto da smo face jer smo uveli novo(komentar Klemena) kategoriju natjecanja "ko ima največi zapravo ko ima najmanji ??"
Ajde �alji mi neki kontak (mobi broj) jer ču mo�da uskoro u BG slu�benim
putem.
Pozdrav!!!
R&D
nema ljutnje - ja sam pre klemena dao predlog nagrade za najmanji [sator] al' me cira nije poslusao
ti se javi obavezno, ima i simon moj mobile no - samo gledaj koji dan ranije, da se dam organizirati!
vidimo se!
Evo ti kao da se ne�to"ljuti�" (zezam se) umesto da smo face jer smo uveli novo(komentar Klemena) kategoriju natjecanja "ko ima največi zapravo ko ima najmanji ??"
Ajde �alji mi neki kontak (mobi broj) jer ču mo�da uskoro u BG slu�benim
putem.
Pozdrav!!!
R&D
nema ljutnje - ja sam pre klemena dao predlog nagrade za najmanji [sator] al' me cira nije poslusao
ti se javi obavezno, ima i simon moj mobile no - samo gledaj koji dan ranije, da se dam organizirati!
vidimo se!