CERTIFIKAT

Obvestila za vse hroščarje

Moderator: uredniki

Oddaj odgovor
Uporabniški avatar
Klemen Klemen
Kokl (We deliver aicooled VW toys)
Prispevkov: 3237
Pridružen: Ponedeljek 7.2.2005 19:35:40
Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
CONTACT:

CERTIFIKAT

Odgovor Napisal/-a Klemen Klemen »

Kaj je certifikat starodobnega vozila?

V skladu s pravili SVAMZ lahko vsako vozilo, ki ustreza pogojem v Pravilniku o starodobnih vozil pridobi Certifikat vozila (osebno izkaznico vozila). SVAMZ zaupa v izjave lastnika ali upravljalca vozila, ki izpolni vlogo in na podlagi le te izda zacasni Certifikat šele po strokovnem komisijskem pregledu vozila bo izdan stalni Certifikat vozila katerega veljavnost je 10 let od izdaje, oziroma do zamenjave lastnika vozila. Oba Certifikata služita poleg ostalega tudi za uživanje bonitet, ki izhajajo iz tega naslova. V primeru kakršnekoli spremembe stanja vozila (prometna nesreca, restavratorski poseg, unicenje, sprememba lastništva itd.), ki bi vplivala na spremembo v Certifikatu navedenih podatkov je potrebno obvestiti SVAMZ ter zaprositi za nov certifikat, ce le za tega obstajajo pogoji. Vsaka zloraba certifikata se kaznuje z odvzemom. Pridruženo društvo ali posameznik Zvezi pridobi vlogo z razmnoževanjem originala, ki ga hrani društvo. Certifikat ter kovinska tablica v primeru zamenjave lastnika sledijo vozilu. Vsi lastniki certifikatov so tudi clani SVAMZ. Z pridobitvijo prvega certifikata jim bo izdana tudi clanska izkaznica (veljavna v koledarskem letu od prvega januarja do 31. decembra). Poravnana letna clanarina je pogoj za veljavnost certifikata.



Zavarovanje

Zavarovalnice Vam ob predložitvi certifikata za starodobno vozilo in članske izkaznice za tekoče leto ponudijo gotovinski popust v višini do 90%.

S certifikatom in člansko izkaznico za tekoče leto prosilec zavarovanja izkazuje zavednost, da je vozilo v njegovi lasti starodobno vozilo in da ga bo kot takega tudi obravnaval (npr. se ne bo udeleževal dirk, ohranjal in tehnično vzdrževal ga bo v zgodovinsko pravilnem stanju, itd.)



Zavarovalnica Triglav, katero odlikujejo znanje, izkušnje in finančna moč, kakršne ne more ponuditi nobena druga zavarovalnica v Sloveniji, že 100 let skrbi za zavarovanje vedno novih generacij Slovencev in njihovega imetja.

Zavarovalnica Triglav je zanesljiva družba. Ima zadostne zavarovalno-tehnične rezervacije, naložene v skrbno izbrane finančne naložbe, ima pa tudi dolgoletne poslovne odnose z največjimi pozavarovalnicami na svetu. Oboje skupaj ji omogoča, da lahko pod konkurenčnimi pogoji zavaruje tudi največje rizike. Zaupanje zavarovancev, da bo ravno Zavarovalnica Triglav najbolje poskrbela za njihovo finančno varnost ter prihodnost njihovih najbližjih, ji nalaga izjemno odgovornost. Zavarovalnica Triglav izkazano zaupanje upravičuje iz dneva v dan, saj je in želi ostati zanesljiv poslovni partner in dober prijatelj vsake družine.
Prisluhnila pa je tudi SVAMZ-ju, saj je nam, lastnikom starodobnih vozil, verjetno najcenejše zavarovanje v Sloveniji. Zagotovili so nam tudi dodatne ugodnosti in popuste, ki pa ne veljajo samo za vas, drage članice in člani osebno, temveč tudi za vso vašo družino, premično in nepremično premoženje. O podrobnostih se posvetujete z zavarovalnim agentom Zavarovalnice Triglav!
Uporabniški avatar
Peško
Pripravnik za oldtimer hroščarja
Prispevkov: 693
Pridružen: Nedelja 7.5.2006 22:12:46
Kraj: GROSUPLJE
CONTACT:

Odgovor Napisal/-a Peško »

Speedy napisal/-a: 100 % povrnitev škode na vozilu (nič totalke)

...
Lahko to razložiš podrobneje,prosim?
1957 VW slammed oval
1960 VW T1 SO23
1975 VW T2 BUS
VW OLDSCHOOL - Slovenija
Oddaj odgovor