Prva stran | Novice | Oglasi | Klepetalnica | Garaža | Galerija | Facebook | | |
  ForumForum   KlepetalnicaKlepetalnica   GaražaGaraža    OglasiOglasi    Moji oglasiMoji oglasi Išči oglasIšči oglas    IščiIšči    Tvoj profilTvoj profil  
Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj    Seznam članovSeznam članov    Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov    Registriraj seRegistriraj se
  Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil    PrijavaPrijava   Registriraj seRegistriraj se 

Štrk Tour Murska 2010
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Seznam forumov -> Slovenija
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Toni
Ornk hroščar
Ornk hroščar

Pridružen/-a: 16.3.2006 17:51:02
Kraj: Ljubljana
si.gif

1973 Volkswagen 1200

PrispevekObjavljeno: Sreda 28.7.2010 19:27:38    Naslov sporočila: Štrk Tour Murska 2010 Odgovori s citatom

Se vidimo v Rakičanu ta vikend na srečanju.(30.7-1.8 2010)...Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Ata Krebs
Ornk hroščar, k skoz tle visi

Pridružen/-a: 8.11.2008 23:18:29
Kraj: Maribor
mx.gif

PrispevekObjavljeno: Sreda 28.7.2010 20:15:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Poklical je Šeki in razkril še nekaj podrobnosti - štartnina 25 EUR, sobota zajtrk in večerja, nedelja zajtrk, paradna vožnja v soboto predvidoma ob 13. uri, ob postanku obloženi kruhki in na naslednjem postanku langaš. Tisti, ki ste že bili, veste kaj je to, ostali pa... Vsekakor pa to ni glasbena skupina, niti ples. Laughing
Toni
Ornk hroščar
Ornk hroščar

Pridružen/-a: 16.3.2006 17:51:02
Kraj: Ljubljana
si.gif

1973 Volkswagen 1200

PrispevekObjavljeno: Sreda 28.7.2010 22:06:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

langaš,langaš,langaš,langaš,langaš...kako je dobro... Razz Razz Razz
HERBIE 1975
Tafrišn

Pridružen/-a: 23.5.2010 22:29:17
Kraj: ŠOŠTANJ

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 8:51:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

VREMENSKA NAPOVED NI NAJBOLJ OBETAJOČA ZA TA VIKEND.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Anton aus
Pripravnik za oldtimer hroščarja

Pridružen/-a: 25.2.2005 21:09:11
Kraj: Črnomelj
si.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 9:37:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HERBIE 1975 je napisal/a:

Ko boš imel ene 500 postov pa 50 - 100 srečanj za seboj boš videl, da vreme ne igra vloge za prihod na srečanje.

Laughing Laughing Laughing sm35.gif worship.gif worship.gif Laughing

President
www.vwklub.com
www.vwbusklub.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Skype uporabniško Ime
Ata Krebs

mx.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 11:17:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Anton aus je napisal/a:

Ko boš imel ene 500 postov pa 50 - 100 srečanj za seboj boš videl, da vreme ne igra vloge za prihod na srečanje.

Laughing Laughing Laughing sm35.gif worship.gif worship.gif Laughing

Ja, tu pa se ful strinjam z Antonom. Dejstvo je namreč, da organizator, katerikoli že, ne pripravlja srečanja dva dni, ampak kar nekaj časa in ga zaradi vremena enostavno ni mogoče prestavljat ali celo odpovedat. Hroščarji to razumemo in se v veliki večini tudi ne oziramo na vreme, čeprav se seveda strinjam, da sončno vreme pomeni nekaj povsem drugega kot pa dež. Mokri smo pa itak v vsakem primeru, če ne od zunaj pa odznotraj Laughing
Sicer pa je v Rakičanu prireditveni prostor z odrom, mizami in klopmi pod šotorom, tako da tudi v primeru dežja lahko ždiš pod streho!
Zen
profesionalni vozač

Pridružen/-a: 16.9.2009 11:41:38
Kraj: Zagreb
hr.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 14:26:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pa dobro kad ćete više naučit pričat hrvatski,ja vas k... ne razumem! Twisted Evil Rolling Eyes Šalim se!

Kaj, kak se dođe do tam? Jel trebam vinjetu?! Koliko ima o tam? I ostala standardna pitanja! Cool
Nazaj na vrh
Ata Krebs

mx.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 14:58:48    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mogoče najboljše Zagreb-Ptuj- Murska Sobota - Rakičan ( 1km od Murske)
Ptuj-Murska cca 40-50 km, odgovore na standardna pitanja imaš zgoraj
Zen
profesionalni vozač

hr.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 15:26:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zakaj vi ne možete odgovoriti na sva pitanja koja vam netko postavi,nego ko da baš moram 5 puta pitati za jednu te istu stvar,nevjerovatno! Znači,trebam li vinjetu?!? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Zen
profesionalni vozač

hr.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 15:48:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ahahahahaha!

Znate kakvu rutu sam našao do Rakičana! Tak da idem iz Hrvatske prvo u Mađarsku pa iz Mađarske u Sloveniju i odmah sam u Rakičanu! Kaj kažete!? Rolling Eyes
Nazaj na vrh
Klemen Klemen
Kokl (We deliver aicooled VW toys)

Pridružen/-a: 7.2.2005 20:35:40
Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
si.gif

1960 Volkswagen T1

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 15:55:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zen je napisal/a:
Ahahahahaha!

Znate kakvu rutu sam našao do Rakičana! Tak da idem iz Hrvatske prvo u Mađarsku pa iz Mađarske u Sloveniju i odmah sam u Rakičanu! Kaj kažete!? Rolling Eyes

Super, za ovu rutu ti ne treba vinjeta, samo kaj kad češ se izgubit i potrošit s Tazom više nego te vinjeta košta Very Happy
1974 VW 1300 topless

20/23
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov Skype uporabniško Ime
HERBIE 1975
Tafrišn

Pridružen/-a: 23.5.2010 22:29:17
Kraj: ŠOŠTANJ

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 16:04:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Anton aus, tole s tvojimi posti pa srečanji pa res ni na nivoju ene hroščarske druščine.
1.Sloh nisem rekel da ne bom šel na srečanje zaradi dežja ,ampak samo da je vremenska napoved slaba.Meni osebno je ljubše, če je vreme lepo zaradi otrok ,ker pač hodimo s družino in prijatelji skupaj.
2.Kake veze majo posti pa na kolkih srečanjih si bil,če si hroščar po duši pač greš čim večkrat kadar ti čas dopušča ,enim več drugim manj.Saj to ni nobena obveza ,ampak druženje pa da ti čas lepše mine.
Upam da ne gre pri nekaterih v tej smeri kje je kdo že bil ,pa kak avto ma kdo ,pa ker letnik ma kdo,to sranje sem jst že poslušal od dveh hrvatov na enem srečanju, pa ti moram povedati da mi je šlo na kozlanje.
Nazaj na vrh
Ata Krebs

mx.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 16:53:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Zen je napisal/a:
Zakaj vi ne možete odgovoriti na sva pitanja koja vam netko postavi,nego ko da baš moram 5 puta pitati za jednu te istu stvar,nevjerovatno! Znači,trebam li vinjetu?!? Rolling Eyes

Mislim, da je najboljša varianta Zagreb-Čakovec- Mursko Središče-Lendava-Rakičan. Za tistih 26 km od meje pa do Rakičana pa ne rabiš vinjete, pač ne greš po avtocesti, pa še deželo si boš ogledal Laughing
Anton aus

Pridružen/-a: 25.2.2005 21:09:11
Kraj: Črnomelj
si.gif

PrispevekObjavljeno: Četrtek 29.7.2010 22:37:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Anton aus, tole s tvojimi posti pa srečanji pa res ni na nivoju ene hroščarske druščine.
1.Sloh nisem rekel da ne bom šel na srečanje zaradi dežja ,ampak samo da je vremenska napoved slaba.Meni osebno je ljubše, če je vreme lepo zaradi otrok ,ker pač hodimo s družino in prijatelji skupaj.
2.Kake veze majo posti pa na kolkih srečanjih si bil,če si hroščar po duši pač greš čim večkrat kadar ti čas dopušča ,enim več drugim manj.Saj to ni nobena obveza ,ampak druženje pa da ti čas lepše mine.
Upam da ne gre pri nekaterih v tej smeri kje je kdo že bil ,pa kak avto ma kdo ,pa ker letnik ma kdo,to sranje sem jst že poslušal od dveh hrvatov na enem srečanju, pa ti moram povedati da mi je šlo na kozlanje.

Ja tako je kot sem rekel, ko boš imel dosti postov na tem forumu nas boš spoznal pa boš potem razumel kaj sem ti hotel povedat. Ko boš bil večkrat z nami na srečanjih in nas osebno spoznal boš utrdil to kaj sem ti hotel povedat.
Ko boš pa to vse dal čez boš pa spoznal, da ti z mojim odgovorom nisem hotel nič hudega in sem eden izmed tistih, ki pomagajo tukaj na forumu. Do takrat pa tudi razmisli, če je bila tvoja beseda kozlanje na pravem mestu.

President
www.vwklub.com
www.vwbusklub.com
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Skype uporabniško Ime
Zen
profesionalni vozač

hr.gif

PrispevekObjavljeno: Petek 30.7.2010 8:45:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Aaaa jel se može u Mađarsku s osobnom ili moram imat putovnicu?!
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Seznam forumov -> Slovenija Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu