Nov Karmann Ghia ...
Moderator: uredniki
- Fittipaldi
- Hroščarski vajenc
- Kraj: Kamnik
Nov Karmann Ghia ...
... no skoraj!
Odločitev je padla! Da bo VW se je vedelo že nekaj časa. Odločitve med nostalgijo na nekoč že voženega hrošča in enkratno obliko Karmanna so bile težke.
Kakorkoli, prijavil sem se med vas, v nogavici čaka €€€ na novega lepotca, vse kar manjka je prava ponudba.
Že nekaj časa brskam za dobro ohranjenim Karmannom - Tip14 seveda, ki bi ga v naslednjih sezonah temeljito obnovil. Čas in denar (v mejah) nista problem, mi pa kar nekaj problemov povzroča ponudba. Ali najdem same exc+ obnovljene za 15k€ (predrago in še sam bi rad obnavljal) ali pa so rjaveča korita brez potenciala in kakšen nateg se najde vmes.
Če kdo pozna dobro ponudbo Karmann Ghia tip3, letnik med 64-69 se priporočam.
Odločitev je padla! Da bo VW se je vedelo že nekaj časa. Odločitve med nostalgijo na nekoč že voženega hrošča in enkratno obliko Karmanna so bile težke.
Kakorkoli, prijavil sem se med vas, v nogavici čaka €€€ na novega lepotca, vse kar manjka je prava ponudba.
Že nekaj časa brskam za dobro ohranjenim Karmannom - Tip14 seveda, ki bi ga v naslednjih sezonah temeljito obnovil. Čas in denar (v mejah) nista problem, mi pa kar nekaj problemov povzroča ponudba. Ali najdem same exc+ obnovljene za 15k€ (predrago in še sam bi rad obnavljal) ali pa so rjaveča korita brez potenciala in kakšen nateg se najde vmes.
Če kdo pozna dobro ponudbo Karmann Ghia tip3, letnik med 64-69 se priporočam.
- Fittipaldi
- Hroščarski vajenc
ja, ja...sem že nekaj mesecev na mobile.de in ebay.de. Kot rečeno ali so zrihtane in gredo za 15k€ ali pa so nedokončani projekti, ki jim manjka ogromno delov, kar pa se ne splača ker so karoserijski deli in krom za Ghio izredno dragi.
Iščem kompletno čim bliže originalnem stanju, tudi nevozno če je treba, ker sem pripravljen obnavljat 2leti ali več. A kdo ve koliko teh Karmannov je registriranih v SLO?
Kramar? verjetno nick. bom prebrskal.
Iščem kompletno čim bliže originalnem stanju, tudi nevozno če je treba, ker sem pripravljen obnavljat 2leti ali več. A kdo ve koliko teh Karmannov je registriranih v SLO?
Kramar? verjetno nick. bom prebrskal.
-
- Hroščarski pripravnik
- Kraj: Duplek (MB okolica)
Moral boš biti potrpežljiv in oglase gledat vsak dan. Nisi edini ki hočeš takega, marsikdo ve da je najboljše obnavljat avto ki se ga ni noben pred tabo dotikal (predvsem tretjerazredni kleparji).
Uvoz iz nemčije in drugih EU držav ni problem, večja težava je če se pelješ 800 kilometrov in vidiš zmazek.
Ko pride v oglase pravi pa moraš hitro reagirat, it gledat in če se odločiš zanj takoj daš kavcijo.
Med tem pa beri forume -tudi tuje- in si nabiraj izkušnje drugih.
Veliko sreče pri iskanju!
Uvoz iz nemčije in drugih EU držav ni problem, večja težava je če se pelješ 800 kilometrov in vidiš zmazek.
Ko pride v oglase pravi pa moraš hitro reagirat, it gledat in če se odločiš zanj takoj daš kavcijo.
Med tem pa beri forume -tudi tuje- in si nabiraj izkušnje drugih.
Veliko sreče pri iskanju!
- Fittipaldi
- Hroščarski vajenc
- Fittipaldi
- Hroščarski vajenc
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
- Fittipaldi
- Hroščarski vajenc