Mednarodno srečanje v Savinjski dolini 1.-3.7.2005
Moderator: uredniki
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
nov hroščar
Kristijan iz ©empetra, moj bivši sošolec!
Sta s punco rekla, da bosta začela po srečanjih hodit, tak da......lublančani, mogoč pa prideta v vaš klub
, al pa ne....
!
No, če ne bosta hodla po srečanjih ga bo pa sigurno kmal prodal..... vsej kolkr ga js poznam
!
Sta s punco rekla, da bosta začela po srečanjih hodit, tak da......lublančani, mogoč pa prideta v vaš klub

No, če ne bosta hodla po srečanjih ga bo pa sigurno kmal prodal..... vsej kolkr ga js poznam

- Klemen Klemen
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
- Klemen Klemen
- Skrjanc jr.
- Ornk hroščar, k skoz tle visi
- Kraj: ®irovnica
Re: nov hroščar
Kaj ni v Savinjski en klub imenovan Drustvo mladih, pa naj se tja vclani, ko je ze ravno blizu.katyk napisal/-a:Kristijan iz ©empetra, moj bivši sošolec!
Sta s punco rekla, da bosta začela po srečanjih hodit, tak da......lublančani, mogoč pa prideta v vaš klub, al pa ne....
!
No, če ne bosta hodla po srečanjih ga bo pa sigurno kmal prodal..... vsej kolkr ga js poznam!
Drugace pa bo na koncu sam predsodil kam se mu splaca vclanit.
LP J....
- Klemen Klemen
Re: nov hroščar
1. Mi nismo Ljubljančani ampak VW hrošč klub Slovenijejernej napisal/-a:Kaj ni v Savinjski en klub imenovan Drustvo mladih, pa naj se tja vclani, ko je ze ravno blizu.katyk napisal/-a:Kristijan iz ©empetra, moj bivši sošolec!
Sta s punco rekla, da bosta začela po srečanjih hodit, tak da......lublančani, mogoč pa prideta v vaš klub, al pa ne....
!
No, če ne bosta hodla po srečanjih ga bo pa sigurno kmal prodal..... vsej kolkr ga js poznam!
Drugace pa bo na koncu sam predsodil kam se mu splaca vclanit.
LP J....
2. Veliko je članov, ki so iz Žalskega konca pa so v našem klubu, ker vidijo, da jim tudi ni hudega!
3. Lahko je član kateregakoli kluba, ki ga hoče vzeti! Mi za članstvo novega člana nimamo ovir!
- Klemen Klemen
Re: nov hro�čar
Da ne bo pomote. Veliko ljudi je iz Gorenjske in ostalih delov prelepe Slovenije. Zato vsakemu, ki me hoče poslu�ati povem, da smo VW hro�č klub Slovenije. Ker so nekateri pač obutljivi. So pripadni klubu, pa niso ljubljančani, potem, pa mislijo, da so izvzeti.Klemen Klemen napisal/-a: 1. Mi nismo Ljubljančani ampak VW hro�č klub Slovenije
No, konec koncev. Me veseli, da se znamo pomeniti!