Pozdravljeni,
Iščemo avte letnika 70'-89', za potrebe snemanja celovečernega igranega tv filma,
ki se dogaja v koncu 80ih let. Snemanje bo potekalo med 4. in 14. novembrom, v Ljubljani in Velenju,
vse zainteresirane in tiste kateri imate prijatelje s tovrstnimi avti, prosim, da me
kontaktirate po telefonu: 031 752 769 (Urška) ali po mailu- urska@arkadena.si
oziroma pošljete sporočilo naprej.
Najlepša hvala in prisrčen pozdrav,
Urška
Snemanje filma
Moderator: uredniki
-
- Hroščar oldtimer
- Kraj: Črnomelj- Izlake
Snemanje filma
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
-
- Tafrišn
- Kraj: Straža
Re: Snemanje filma
A se kaj zasluži,ker sem v firmi ,ki je v stečaju.Imam čas in voljo do dela in zaslužkaAnton aus napisal/-a:Pozdravljeni,
Iščemo avte letnika 70'-89', za potrebe snemanja celovečernega igranega tv filma,
ki se dogaja v koncu 80ih let. Snemanje bo potekalo med 4. in 14. novembrom, v Ljubljani in Velenju,
vse zainteresirane in tiste kateri imate prijatelje s tovrstnimi avti, prosim, da me
Urška

- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
Re: Snemanje filma
Kaj če bi poklical na zgornjo telefonsko?KALAŠNIK-NM napisal/-a:A se kaj zasluži,ker sem v firmi ,ki je v stečaju.Imam čas in voljo do dela in zaslužkaAnton aus napisal/-a:Pozdravljeni,
Urška![]()
![]()