Zavarovanje
Moderator: uredniki
Prijatelji,danes,v tem prelepem sobotnem jutru sem dobil nadvse prijazno pismo moje preljube zavarovalnice "ADRIATIC-SLOVENICA" v katerem mi sporočajo,"da se ni nič spremenilo,le trdnejše in bolj varno bo sedaj...
Meni kmalu poteče zavarovanje,pa me sedaj zanima,a je kaj na tej zadevi,ali pa se lažejo,da se ni nič spremenilo!!!
Vam povem,nisem več najboljše volje... JUPA!
Meni kmalu poteče zavarovanje,pa me sedaj zanima,a je kaj na tej zadevi,ali pa se lažejo,da se ni nič spremenilo!!!
Vam povem,nisem več najboljše volje... JUPA!
Jupa - 100% Air Cooled!
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
- FiLe
- Ornk hroščar, k skoz tle visi
- Kraj: POLŠNIK
Re: Zavarovanje
Pri Slovenici Adriatic je za certifikat dejansko popust 80%, toda na popust, katerega imamo na že zavarovanem "novejšem" vozilu. To pomeni, če imamo bonus pri zavarovanju 50% (novejše vozilo), dodamo na ta bonus še 80% (certifikat starodobnega vozila) = 90% bonusaSpeedy napisal/-a:Zavarovanje pri Slovenici Adriatic
Pogoj je eno sodobno vozilo zavarovano pri njih in potem se prenese delež popusta, iz prvega vozila na oldtimerja (nad 25 let + Članstvo v SVAMZ (VW Hrosč klub Slovenija je član SVAMZa) ali SVS), npr. imam avto z 40% popusta, dobim za oldtimerja isto 40% popusta, če imam še več oldtimerjjev dobim za vse naslednje, še dodatnih 30%, se pravi 40+30= 70%popusta. Za vozila s certifikatom dobimo 80% popusta.
Zavarovanje pri Triglavu, Mariborski zavarovalnici, Tilia
Certifikat 90 % popusta
Toliko zaenkrat, če ima kdo še kake informacije naj jih pripiše.

KAKO MALO JE POTREBNO, DA JE ČLOVEK SREČEN!
- Skrjanc jr.
- Kraj: ®irovnica
- Skrjanc jr.
- Kraj: ®irovnica
-
- Hroščar oldtimer
- Kraj: Črnomelj- Izlake
Re: Zavarovanje
Ne vem kaj se sploh razburjate saj vam so obadva lepo razložila, če imaste poleg oldtimerja z certifikatom še en običen avto npr. 4pr.razred se ni nič spremenilo kot lani.FiLe napisal/-a:Pri Slovenici Adriatic je za certifikat dejansko popust 80%, toda na popust, katerega imamo na že zavarovanem "novejšem" vozilu. To pomeni, če imamo bonus pri zavarovanju 50% (novejše vozilo), dodamo na ta bonus še 80% (certifikat starodobnega vozila) = 90% bonusaSpeedy napisal/-a:Zavarovanje pri Slovenici Adriatic
Pogoj je eno sodobno vozilo zavarovano pri njih in potem se prenese delež popusta, iz prvega vozila na oldtimerja (nad 25 let + Članstvo v SVAMZ (VW Hrosč klub Slovenija je član SVAMZa) ali SVS), npr. imam avto z 40% popusta, dobim za oldtimerja isto 40% popusta, če imam še več oldtimerjjev dobim za vse naslednje, še dodatnih 30%, se pravi 40+30= 70%popusta. Za vozila s certifikatom dobimo 80% popusta.
Zavarovanje pri Triglavu, Mariborski zavarovalnici, Tilia
Certifikat 90 % popusta
Toliko zaenkrat, če ima kdo še kake informacije naj jih pripiše.
V primeru pa da nimate certifikate pa en običn avto z 4. pr razredom je zopet isto kot ste imeli prej klubski popust.
V primeru pa da imaste dva obična avta pa oldtimer brez cert. je pa še boljš kot lani.
Sploh pa nikjer ne piše da ostanite pri A-Slovenici pojdite na triglav tam je še zmeraj 90% brez običnih avtov.
©krjanc ne vem kaj ti smeta Telekom pri zavarovanju avta.
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
VW Klub Dolenjske in Bele krajine