Seveda se bom pa osebno potrudil, da bom pri vsakem udeležencu, ki se bo akreditiral kot član vašega kluba, preveril potrjeno in štemplano člansko izkaznico s plačano članarino, ker vem, da si namazan z vsemi žavbami

Moderator: uredniki
Boma se potrudla 100%, za članske pa ni problem tudi lani bi nas lahko šel preverjat, pa bi ugotovil da smo pošteniAta Krebs napisal/-a:Anton, verjetno si se že navadil, da pri najinem pogajanju tvoja pač ne more biti zadnja. Torej - 31 avtov, od tega vsaj 16 s sovoznikom, pa vas čaka 41 pirov gratis in 2 štamperla borovničk - eden za tebe, drugi za vwbuggya. Pa nena mi pridi spet s kako novo finto
Seveda se bom pa osebno potrudil, da bom pri vsakem udeležencu, ki se bo akreditiral kot član vašega kluba, preveril potrjeno in štemplano člansko izkaznico s plačano članarino, ker vem, da si namazan z vsemi žavbami
Anton aus napisal/-a:Ata tudi ti nisi včerajšnji,sedaj pa malo smanji, če hočeš 31 avtov pa 16 sopotnikov potem potrebujemo 47 pirov. Ali pa ostane 41 pirov pa manj sopotnikov ali avtov.
Kaj se tiče članstva ni panike, bom imel s seboj izpisek ker se lahko zgodi da kateri pozabi doma člansko.
Ampak to še ni vse, kaj če že iz katerih razlogov (osebnih, družinskih, tehničnih) ne zberemo 31 avtov, ampak smo še zmeraj najševilčnejši, kaj potem to še morava doreč glede pivske situacije.
Sicer ta odgovor ni bil namenjen meni, ampak, pardon, pozabil si na 10 EUR donatorskega prispevka, torej cca 33 centov po avtuAnton aus napisal/-a:Grega - vwbuggy , mislim da sem iztržil skoraj ŽE limit. Trenutno stanje 31 avtov, 15 sopotnikov in kaj je glavno 50 pirov + dva štamprla.![]()
![]()
Ne ne pozabi na 10 eur, dam ti eno pivo raj nazaj.Ata Krebs napisal/-a:Sicer ta odgovor ni bil namenjen meni, ampak, pardon, pozabil si na 10 EUR donatorskega prispevka, torej cca 33 centov po avtuAnton aus napisal/-a:Grega - vwbuggy , mislim da sem iztržil skoraj ŽE limit. Trenutno stanje 31 avtov, 15 sopotnikov in kaj je glavno 50 pirov + dva štamprla.![]()
![]()
V tem primeru boš moral dat 9 pirov nazaj in ne samo enega, ker se vračama nazaj na 41, če je res tako težko dat 33 centov po avtu za dober namenAnton aus napisal/-a:Ne ne pozabi na 10 eur, dam ti eno pivo raj nazaj.Ata Krebs napisal/-a:Sicer ta odgovor ni bil namenjen meni, ampak, pardon, pozabil si na 10 EUR donatorskega prispevka, torej cca 33 centov po avtuAnton aus napisal/-a:Grega - vwbuggy , mislim da sem iztržil skoraj ŽE limit. Trenutno stanje 31 avtov, 15 sopotnikov in kaj je glavno 50 pirov + dva štamprla.![]()
![]()
Anton aus napisal/-a:Žurim, na SVAMZ -ov sestanek, čez vikend bom premislil, če sploh grem naprej z tem pogajanjem.![]()