Menjalnik
Moderator: uredniki
-
- Pripravnik za oldtimer hroščarja
- Kraj: MARIBOR
Mislim, da se ti ne splača kupovat novega. Glede da maš na avtu kratkega, lahko iščeš takšen menjalnik. Razen če je tvoja želja, da bi ga zamenjal z daljšim. Z daljšim se pač motor vrti počasneje pri isti hitrosti, kar pomeni(teoretično večjo končno) in slabše pospeške.
Sam se ne vozim rad po ac z hroščom in bi ostal pri takratkem saj so mi pospeški važnejši od končne hitrosti.
Mislim, da takratkega menjalnika nebi smel bit problem dobit, za solidno ceno.
Sam se ne vozim rad po ac z hroščom in bi ostal pri takratkem saj so mi pospeški važnejši od končne hitrosti.
Mislim, da takratkega menjalnika nebi smel bit problem dobit, za solidno ceno.
CHAPTER Štajerska!!!
Tisto je bila oznaka menjalnika ki ga nekdo prodaja1
Moj je pa srednji! Raje pa kupim novega kot da za isto ceno popravljam obstoječega!
Moj je pa srednji! Raje pa kupim novega kot da za isto ceno popravljam obstoječega!
Bo potem enkrat pa za dolgo, medtem pa se lahko učim na starem in ga popravim!Nekje je treba začet1Pa to vključuje komplet zobnike on vse notr al je treba kaj dodat?
Da ni samo ohišje!Smile
In kaj pomen: Swing Axle Transmission 2-bolt in 3 bolt?

Bug is the best thing WW2 created!
AC AF AH
AQ DA DB
DC 4,125 (8:33)
1. 3,78 (9:34)
2. 2,06 (17:35)
3. 1,26 (50:63)
4. 0,89 (23:26)
Tale je pol tasrednji (kot ga majo 1300) al kako? Tasrednji je v tabeli tule, in očitno je original VW. Ima pa tasrednji diferencial in daljšo 4. prestavo...
AQ DA DB
DC 4,125 (8:33)
1. 3,78 (9:34)
2. 2,06 (17:35)
3. 1,26 (50:63)
4. 0,89 (23:26)
Tale je pol tasrednji (kot ga majo 1300) al kako? Tasrednji je v tabeli tule, in očitno je original VW. Ima pa tasrednji diferencial in daljšo 4. prestavo...

Sm glih mislu rečt...