Pa sorry za offtopic

Moderator: uredniki
Hmm Kubi, se sliko za dokaz da imajo prikljucek za zrak, oziroma navoj za priklucek kolena, na katerega se pol luft priklopiKubi napisal/-a:Do torka.
sej nočm bit pametn, sam verjetno je kak razlog, zakaj je tak body kit redekNo napisal/-a: Orginalni izgled lahko delas(te) na svojih hroscih, tukaj je orginalni izgled na zadnjim mestuEden izmed redkih hroscev, ki ima kompletni "bodykit" pa se tega bi uničli
Hmm meni je tko vsec, clean look mi ni bil nikoli vsec, in ce je zdaj modern cez 2-3 leta nebo vec. Avto se pa dela vsaj za desetletjemavs napisal/-a:tudi osebno sem mi ta body kit najbolj ne dopade.. sam bi na tem hrošču delal na clean modern looku, ampak hrošč je tvoj, zato le pridno naprej..
lp
Glede motorja ostane 1,6 taksen kot je bil notri.Pride pa upam da pred bozicem paket ki je namenjem samo motorjuVeeDub napisal/-a:sej nočm bit pametn, sam verjetno je kak razlog, zakaj je tak body kit redekNo napisal/-a: Orginalni izgled lahko delas(te) na svojih hroscih, tukaj je orginalni izgled na zadnjim mestuEden izmed redkih hroscev, ki ima kompletni "bodykit" pa se tega bi uničli
![]()
Drgač pa sprečno pri obnovi še naprej.
Kako bo pa z motorjem?
VemKubi napisal/-a:Mislim da un ni mislu izgleda motorja ampak notranjost motorja.