Vem.Vendar tuning motorja mi trenutno se finance nedopuscajo, verjetno tudi nikoli nebom, saj so nacrti za leto naprej, da se vrnem tja kot sem priselKubi napisal/-a:Mislim da un ni mislu izgleda motorja ampak notranjost motorja.

P.S VeeDub
Vcasih se clovek zatipka oz. natipka kaj se lepse slisi, glede nato da sta prejsni 2 generaciji bili po poklicu avtolicar vem kako se dela

Glede tistega zakaj jih pa ni bilo vec, pa ti samo tako odgovorim.Zakaj pa ni toliko bmw m6 na cesti kot je cliotov

[hr]
Dejansko sem mislil ter dobival tudi odziv na vseh forumih, da so iz razloga da si ljudje pomagajo med sabo.Tukaj tega necutim.Vsak pove tisto kar zasledis ce nahitro pogledas na google, da bi pa kdo povedal kako dejansko se kaj naredi pa ne.Tudi noben neupa nobenemu nic rec, ker itak kar kdo rece je narobe(Razn v primerih ko se poznajo osebno).Pol ko pa prosis koga za kaj na PM pa nisi vreden niti odgovora.Samo svoj EGO sirite.
Dejansko sem novinec v horsc sceni, vendar v avtomobilisticni pa definitivno ne.Za mene ste dejansko sibki vsi tisti ki ste tukaj glasni, pokazete pa nena nic.Ob priloznosti za mitting oz srecanja pa vam seveda se nekaj pokvari

Pa vesele praznike vsem.