Kokl rebuilt
Moderator: uredniki
-
- Ornk hroščar, k skoz tle visi
- Kraj: Ljubljana
Klemen mal te varjenje matra ,namesto da vlečeš var, probaj delat tako kot bi varil točkovno , pa se umikaj varu (Če si desničar se umikaš potem v desno) in naslanjaj eno točko na drugo. Dobil boš lepši var pa tudi delaš lahko z mal večjo amperažo(bolše zlivanje materjala) brez da bi delal luknje. Če želiš se lahko tudi kdaj oglasim na pivo ,pa ti mal pokažem.
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
- Klemen Klemen
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
- Klemen Klemen
- Klemen Klemen
Ej pobi, ne tukej!
Od malo varjenja,.... še malo varjenja. Saj je že kar nekaj narejeno ampaj še še neki poti za prehodit. Je pa blo tako, ko sem avto pripeljal iz peskanja sem ga dal kar za kakšen teden v garažo in se ga nisem dotaknil, ker res nisem pričakoval takega razdejanja po podnu. Ampak sem na dobri poti, da se to spremeni...

Od malo varjenja,.... še malo varjenja. Saj je že kar nekaj narejeno ampaj še še neki poti za prehodit. Je pa blo tako, ko sem avto pripeljal iz peskanja sem ga dal kar za kakšen teden v garažo in se ga nisem dotaknil, ker res nisem pričakoval takega razdejanja po podnu. Ampak sem na dobri poti, da se to spremeni...

- BIG YELLOW
- Hroščarski vajenc
- Kraj: ®iri
- Klemen Klemen
- Klemen Klemen
Dodana še zadnja dva prečna nosilca.

Avto še vedno zgleda tako kot prej

Še vedno spodaj ampak zdaj od spodaj. Oval, ki pride za gumo sem odrezal ven, er je bilo tam gor navarjeno 3 vrste
različnega pleha in bom dal ravno fleho, ker mi tako zgleda boljše in oval tudi nima nobene funkcije
več, ker bus nima druge vrste sedežev.

Pod prečni nosilec sem varil namesto originalnega nosilca kvadratno cev, s katero ( 4 kosi so) sem se kar nekaj ukvarjal,
da sem jo porezal na prave stopinje.

Začel sem se malo lotevat fahr kabine. Porezan je zgornji pleh in zgornji del vzdolžnega nosilca.

Nosilec je popravljen.

Avto še vedno zgleda tako kot prej

Še vedno spodaj ampak zdaj od spodaj. Oval, ki pride za gumo sem odrezal ven, er je bilo tam gor navarjeno 3 vrste
različnega pleha in bom dal ravno fleho, ker mi tako zgleda boljše in oval tudi nima nobene funkcije
več, ker bus nima druge vrste sedežev.

Pod prečni nosilec sem varil namesto originalnega nosilca kvadratno cev, s katero ( 4 kosi so) sem se kar nekaj ukvarjal,
da sem jo porezal na prave stopinje.

Začel sem se malo lotevat fahr kabine. Porezan je zgornji pleh in zgornji del vzdolžnega nosilca.

Nosilec je popravljen.