tako se piše!!!!!!!!
grem skoraj na vsako srečanje ,če mi le cajt dopušča(min.25 srečanj v svoji karieri)pa mi še nikoli ni bilo žal niti tolarja,primer Izola me je stala
cca:35000sit(štartnina,gajba piva hrana,par rund pri šanku z prijatelji,bencin...)Uglavnem vedno ko mi cajt dopušča pridem.
LP vsem HRO©ČARJEM!
Kdor ni z nami je proti nam.
6. MS v Savinjski dolini
Moderator: uredniki
-
- Hroščar oldtimer
- Kraj: Črnomelj- Izlake
Ne vem Marcel kakšen si ti hroščar, da si redar na letalskih meetingih ker pravi hroščarji so bili v šempetru.
No dobro, da si povedal, da si bil redar bo te Klemen lahko uporabil na Lescah, ker imaš izkušnje, pa še prišparal boš kakšnega jurčka za

No dobro, da si povedal, da si bil redar bo te Klemen lahko uporabil na Lescah, ker imaš izkušnje, pa še prišparal boš kakšnega jurčka za

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
hehehehehKlemen Klemen napisal/-a:A ma kdo slike od Megija k pleše, k jih je treba z zlatim robom na forum obest! :=)
Bravo Megi, si pa rasturou stari!
mislim da bi se najdla kakšna fotka glede na to da jih mam cca 300 od zadnga srečanja
lp Dreja
Moje misli včasih ne samo, da tavajo naokoli,
ampak me popolnoma zapustijo...
ampak me popolnoma zapustijo...
js sm bil zato tam redar ker je organizator dober kolega in sem mu to že obljubil pred enim mesecem glede ustopnine sem pa hotel povedat da nekateri bi se udeležili pa ni denarja ne da nam ga je škoda pa da smo nevem kaki hroščarji ker nismo na zboru mislim da se po tem ne meri pripadnost svojemu hrošču če pa se pol pa res ne mormo bit usi hroščarji 

Ni ga čez starga nemca!(motor al pa auto)