Beetle Crisis na discovery Channel-u
Moderator: uredniki
Beetle Crisis na discovery Channel-u
V soboto je bila na Discovery Channelu oddaja The Beetle Crisis, oz bolje rečeno episoza (ne vem katera po vrsti). je pa na sistem VW Bus Crisis za tiste ki ste že gledali to serijo!
LP Kully
LP Kully
-
- Hroščarski vajenc
Evo iz tukaj: http://www.torrentportal.com/details/93 ... rrent.html
klikneš samo na download this torrent! Je pa 1.39Gb velika zadeva
Upam da ne bo kdo hud
klikneš samo na download this torrent! Je pa 1.39Gb velika zadeva
Upam da ne bo kdo hud

Tud js pomagam sejat, tak da bi mogl it če mate solidno linijo...
Sem pogledal celo serijo, je kr zanimiva. Zanima me edino ka so naredl po peskanju, neko zašito (prener z dodajanjem alu materjala)? Nasplošno mi pa ni bla všeč obnova, se mi zdi čist preveč površna kar se tiče rje, ter zaščite le te. Recimo podvozje so pobarval na srebrno, kr prek vseh gumic ( če sm prou vidu), torej na koncu je že pol srebrne odstopl, se je vidla črna barva ven...To mi ni blo všeč, končni rezultat je pa kr všečn. Js upam da se bom bol potrudu pr mojem
. Se pa splača pogledat v vsakem primeru.
Lp
Simon
Sem pogledal celo serijo, je kr zanimiva. Zanima me edino ka so naredl po peskanju, neko zašito (prener z dodajanjem alu materjala)? Nasplošno mi pa ni bla všeč obnova, se mi zdi čist preveč površna kar se tiče rje, ter zaščite le te. Recimo podvozje so pobarval na srebrno, kr prek vseh gumic ( če sm prou vidu), torej na koncu je že pol srebrne odstopl, se je vidla črna barva ven...To mi ni blo všeč, končni rezultat je pa kr všečn. Js upam da se bom bol potrudu pr mojem

Lp
Simon