Sem nov na forumu... uglavnem počasi bom začel delat izpit za avto, ker bo šole konc, in doma imamo v garaži parkiranega hrošča 1200j, ki je bil v lasti očeta od mame in od njegove smrti pred 11 leti, se le občasno malo zapelje po dvorišču in jeseni s prikolico 2km do vinograda po grozdje, tako da mašina čist ne zastane... ta avto mi je že od nekdaj dobr in učeraj sma ga z očetom zapeljala nad lukno, tok da sma pogledala od spodaj kako je kaj avto porjaven. dno je skoraj brez rje, prerjaven je samo zadaj pod zadnim sedežem, in na levem boku, ter po robu havbe. avto pozimi ni bil nikoli vožen

zanima me kako je sedaj z varjenjem pločevine. kakšno pločevino uporabiti? varjenje ni tak problem ker bi šel do kolega in bi privarila z migvarom, potem lpokital in pobarval bi pa sam.
zanima me tudi kje bi lahko kupil "dihtngo" okrog sprednje havbe ker tam bi blo treba staro potegnat dol zbrusit dol rjo pobarvati in namestiti drugo.
rabil bi tudi nabaviti zajlo od ročne, ker me je oče pred kakšnima dvema letoma malo uvajal v vožnjo in ko je blo blizu hiše se je ustrašil in otrgal zajlo...
drugače končujem tehniško strojno šolo in sem tehniški tip človeka tk da bi se tele rahle obnove lotil sam, zaradi malih stroškov in veselja do dela.
tule še prilagam slike kjer so problematični zarjaveni deli.
bok

havba

spredaj

ORANGE XD

drugače sedeži so pod temi grdimi preoblekami v kombinaciji črnega usnja in žameta
prosim za kak koristen komentar