pubje pozdravwljeni!
Uff..gre hitro čas..v teh časih..
Ampak važno da se nekaj premika,pa tut če počas..
..no stanje z mojim kombačem je sledeče..po uspešni reanimaciji motorja je dobil komplet nove zavore,nadomestne dele za švasarijo spodaj(Hvala Janez-fušar!),Becker radijo,mrežice za luči spredaj(stone guarde),nov akumulator,radkape v rat stilu..

Kombi je sedaj po dolgih letih spet vozen in na suhem v domači garaži..končno.Trenutno se obadam z precej nehvaležnim delom,ki me spravlja ob živce..in sicer..odločil sem se da bi rad prišel do originalne barve,ki je enkrat prekrita z nemastno in ne prelakirano sivo barbo..in to "samo"pod V linijo..ampak je po domače povedano..je j..a!
A ima mogoče kdo kaj izkušenj z tem pri nas?
Probal sem namreč..z "grafiti removerejem" ki ga tako opevajo na Sambi..in ne zmore prebiti..lavakol je premočan in gre vse do pleha,pravtako profesionalna polirka..čeprav pod majhnimi obrati in ne grobo granulacijo brusnega papirja..Z ročnim poliranjem..ne gre nikamor..
še najbolj se je izkazal strgalo za čiščenje steklokeramičnih plošč...

ampak res..
Je pa problem..ker hitro zareže v original barvo..tega pa nekak nočem..preveč
Uglavnem problem,ki mu nisem kos..
A zna kdo pomagati z kakšnim nasvetom..iz prakse..teorijo sem vse prečital po tujih forumih in ne pali..ker je vsak primer specifičen,glede na to kakšna barva je nanešena..itd
Vsakega mnenja/pomoči bom vesel..hvala..
pa dvakrat srečnega pa zdravga vam želiva z kombačem!