Moderator: uredniki
Ko boš imel ene 500 postov pa 50 - 100 srečanj za seboj boš videl, da vreme ne igra vloge za prihod na srečanje.HERBIE 1975 napisal/-a:VREMENSKA NAPOVED NI NAJBOLJ OBETAJOČA ZA TA VIKEND.
Ja, tu pa se ful strinjam z Antonom. Dejstvo je namreč, da organizator, katerikoli že, ne pripravlja srečanja dva dni, ampak kar nekaj časa in ga zaradi vremena enostavno ni mogoče prestavljat ali celo odpovedat. Hroščarji to razumemo in se v veliki večini tudi ne oziramo na vreme, čeprav se seveda strinjam, da sončno vreme pomeni nekaj povsem drugega kot pa dež. Mokri smo pa itak v vsakem primeru, če ne od zunaj pa odznotrajAnton aus napisal/-a:Ko boš imel ene 500 postov pa 50 - 100 srečanj za seboj boš videl, da vreme ne igra vloge za prihod na srečanje.HERBIE 1975 napisal/-a:VREMENSKA NAPOVED NI NAJBOLJ OBETAJOČA ZA TA VIKEND.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim, da je najboljša varianta Zagreb-Čakovec- Mursko Središče-Lendava-Rakičan. Za tistih 26 km od meje pa do Rakičana pa ne rabiš vinjete, pač ne greš po avtocesti, pa še deželo si boš ogledalZen napisal/-a:Zakaj vi ne možete odgovoriti na sva pitanja koja vam netko postavi,nego ko da baš moram 5 puta pitati za jednu te istu stvar,nevjerovatno! Znači,trebam li vinjetu?!?
Ja tako je kot sem rekel, ko boš imel dosti postov na tem forumu nas boš spoznal pa boš potem razumel kaj sem ti hotel povedat. Ko boš bil večkrat z nami na srečanjih in nas osebno spoznal boš utrdil to kaj sem ti hotel povedat.HERBIE 1975 napisal/-a:Anton aus, tole s tvojimi posti pa srečanji pa res ni na nivoju ene hroščarske druščine.
1.Sloh nisem rekel da ne bom šel na srečanje zaradi dežja ,ampak samo da je vremenska napoved slaba.Meni osebno je ljubše, če je vreme lepo zaradi otrok ,ker pač hodimo s družino in prijatelji skupaj.
2.Kake veze majo posti pa na kolkih srečanjih si bil,če si hroščar po duši pač greš čim večkrat kadar ti čas dopušča ,enim več drugim manj.Saj to ni nobena obveza ,ampak druženje pa da ti čas lepše mine.
Upam da ne gre pri nekaterih v tej smeri kje je kdo že bil ,pa kak avto ma kdo ,pa ker letnik ma kdo,to sranje sem jst že poslušal od dveh hrvatov na enem srečanju, pa ti moram povedati da mi je šlo na kozlanje.