ALO!!!!
Najprej POKLON,SKIDAM KAPO

organizatorjem za tako perfektno izpeljano srečanje 10+. Pohvala tudi vsem, ki so pripeljali svoja vozila in tako pripomogli, da je končno padla ta tako željena Št.200!!!!!! (Ata je kra tri dni cvetel kot rožica

)
Pozdrav in hvala na druženju ekipi Balkanskog tramvaja, v katerem je falilo kar nekaj potnikov (Vule, Čufta, Deki, Buc) iduče godine čeka vas veliki KUČ...
Isto časno se jim opravičujem letos me je bilo bolj malo silom prileke sem bil "razdvojena oseba" oziroma bilo me je svugdje ha,ha...
Pozdrav in hvala na druženju ekipi SRB preko puta (dedu,tati, mami te 2 sina i 2 čerke)

Ekipi MNE HERBI&CO. Mojim 2Šalabajzekam iz Zagorja.....Dobremu vojaku ŠVEJKU- Milošu...
Še to danes sta Slovenijo zapustila še zadnja "SRB Mohikanca" Šmaka&Sneža....Sretan put.....
Kaj več pa ko se prebudim iz tega "BALKANSKEGA LUDILA" in kero napišem o moji Balkan turneji....
POZDRAV VSEM.....SE VIDIMO BLED 20/300?!!!!!
p.s. Ata reklama je bila gratis tek malo usput ha,ha...itak HVALA tebi za vse..!!
tako pa je letos zgledal B.T. obdan z visoko žico pod štromom, pazniki pa so bili varovanje COCKTA ha,ha..
Ekipa B.K.
Ekipa SRB (FAMILY)ha,ha..
Ekipa MNE...
JA, DOLGA, DOLGA JE POT DO BLEDA...(to pa je moja edina kritika
) !!!!!!
1. LEGENDA ANGLEŽ
2. ZLATKO HERBI
3. moja malenkost