Remont hrošča
Moderator: uredniki
Tako bencin pumpo sem popravil. Uplinjač sem kompletno raztavil in očistil ter zamenjal skoraj vse kaj se zamenjat da
, ugotovil sem da eden izmed cilindrov pri glavi pušča kompresijo (slabo nameščeno tesnilo) težavo odpravil in dosegel da avto pod zaugom zelo lepo dela. Kakor hitro pa dodam gas pa ga zaduši. Včeraj je bila ena dolga noč z googlom kjer sem našel podatek da ti uplinjači radi vlečejo "faušluft" pri ročki za dodajanje plina. To sem preveril z wd 40 in seveda je bila diagnoza pravilna. Zanima me ali lahko to kako popravim ali je boljše iskati novo ohišje. Uplinjač je solex 30 pict 3.
p.s. to lahko pop......diš!
lp

p.s. to lahko pop......diš!
lp
Tako hrošč počasi dobiva obliko hrošča.

Tukaj še slika donacijskega motorja pred obdelavo

Tako pa stvar zgleda v avtu

Rezultati zožane preme so končno vidni. Zgleda fenomenalno.

Počasi je že viden nek grob končni izgled tudi tistim z malo manj domišlije. Ostalo pa še je veliko malo manjših in malo večjih malenkosti za narediti.
lp

Tukaj še slika donacijskega motorja pred obdelavo

Tako pa stvar zgleda v avtu

Rezultati zožane preme so končno vidni. Zgleda fenomenalno.

Počasi je že viden nek grob končni izgled tudi tistim z malo manj domišlije. Ostalo pa še je veliko malo manjših in malo večjih malenkosti za narediti.
lp
Tako stvar se resno premika proti koncu in če bo vse šlo po načrtih bo se aprila na slovenske ceste "ponovno" pridružil še en hrošč. Deli so vsi, motor deluje, sedeži bodo vsak čas konec strop pa je začasno nameščen
. Edina stvar, ki jo potrebujem še je par trikotnih okenc za v vrata z lepim kromom ker moja se niso ohranila plus tega so v neki bronzasti barvi.
Sem tudi napisal pod oglase.
Slike sledijo v kratkem.
lp

Sem tudi napisal pod oglase.
Slike sledijo v kratkem.
lp
Sem te videl z 115 ja
. Volan je že malo boljši ker sem podložil sprednji most (mislim da se reče caster shims al nekaj podobnega). Namazali smo vse edino na optiko še je treba pol pa bo pomoje tudi počaasi boljše.
Danes sem še drugače spucal šoderjamo iz rezervarja za gorivo (to je mašilo fergazer) in uspešno prevozil 100km. Jutri pa bodo probne tablice zamenjale trajne. Je še pa en kup malenkosti za naredit.

Danes sem še drugače spucal šoderjamo iz rezervarja za gorivo (to je mašilo fergazer) in uspešno prevozil 100km. Jutri pa bodo probne tablice zamenjale trajne. Je še pa en kup malenkosti za naredit.