http://www.campingsokol.cz/index.php/en
Jel imate nekoga VW prijatelja u Bratislavi ? Ako ne, mogu da vam dam kontakte, znam ih sve, imamo zajednicki forum.
Moderator: uredniki
KLEMEN ALI TA RUTA VELJA ???Klemen Klemen napisal/-a:Kaj pravite na tole ruto?
Odhod v sredo popoldan do Bratislave (apartmaji ali hostelali kamp). V četrtek zjutraj ogled Bratislave in okoli 15. ure naprej prosti Pragi (apartmaji ali hostel ali kamp). V petek zjutraj najprej en krog po Pragi nato ogled tovarne in muzeja Škode (na poti proti srečanju) in popoldan odhod na srečanje .
V nedeljo odhod popoldan do Dunaja (apartmaji ali hostel ali kamp) in v ponedeljek popoldan smo doma.
Glavne točke:
Šentilj
Bratislava
Praga
Mlada Boleslav
Dunaj
Šentilj
Ja jaz bi bil za to.Pero napisal/-a:KLEMEN ALI TA RUTA VELJA ???Klemen Klemen napisal/-a:Kaj pravite na tole ruto?
Odhod v sredo popoldan do Bratislave (apartmaji ali hostelali kamp). V četrtek zjutraj ogled Bratislave in okoli 15. ure naprej prosti Pragi (apartmaji ali hostel ali kamp). V petek zjutraj najprej en krog po Pragi nato ogled tovarne in muzeja Škode (na poti proti srečanju) in popoldan odhod na srečanje .
V nedeljo odhod popoldan do Dunaja (apartmaji ali hostel ali kamp) in v ponedeljek popoldan smo doma.
Glavne točke:
Šentilj
Bratislava
Praga
Mlada Boleslav
Dunaj
Šentilj
Takole. Bliža se. Prosim, če lahko poveste kdo gre oz kdo, ki je rekel, da gre pa ne gre, da vem malo računati vnaprej.Klemen Klemen napisal/-a:Ja saj max je 11 posadk. Ponavadi je osip 50-70%. Upam, da ga tukaj ne bo preveč, ker bo res fajn. Sem si že zamislil fajn ruto, ki vsebuje tudi Slovaškofušar napisal/-a:Klemen Klemen napisal/-a:Super.
Trenutno je na seznamu 11 posadk.
TO![]()
![]()
![]()
![]()
Upoštevaj tolerance ,
grem ,mogoče ,najbrš bom šel,ti bom povedal![]()
![]()
Mi2 sva še vedno za ,razen če ne pride res kaj izrednega vmesKlemen Klemen napisal/-a:Takole. Bliža se. Prosim, če lahko poveste kdo gre oz kdo, ki je rekel, da gre pa ne gre, da vem malo računati vnaprej.Klemen Klemen napisal/-a:Ja saj max je 11 posadk. Ponavadi je osip 50-70%. Upam, da ga tukaj ne bo preveč, ker bo res fajn. Sem si že zamislil fajn ruto, ki vsebuje tudi Slovaškofušar napisal/-a:Klemen Klemen napisal/-a:Super.
Trenutno je na seznamu 11 posadk.
TO![]()
![]()
![]()
![]()
Upoštevaj tolerance ,
grem ,mogoče ,najbrš bom šel,ti bom povedal![]()
![]()
Ruta naj bi bila taka kot sem napisal glede na to, da se ni nihče pritožil. Glede na o, da gre zraven tudi Inna bodo možna odstopanja. Tukaj predvsem mislim, da je mogoče več postankov, čeprav dvomim
Ste za?