ja saj je bila pospravljena tam za gumo, pa sem dal ven in odložil gor na rezervar, čez pol ure pa ugotovil da cevka pušča.. Dobro, to bom potem zamenjal ko ga bom sestavljal...
Za uno bunko se je tut men zdel da je za na prestavno ročico, sam nima navoja in se mi je malo čudno zdel kako bi to gor stal... Dobr bom pospravu za drugega hrošča, ki ne bo original.
Kok je to "drago". Ker če je preveč bi samo levo spredaj zamenjal, ker je precej zdelana, ostale so kukr tok... Če pa je to ne vem 40.000SIT za vse skupaj bi pa verjetno zbral...
Za barvo.. kakšen vzorec si mislu? Sej na slikah se vidi, da je umazano bela trenutno... sem pa spodaj videl, da je bil tut svetlo moder.. A ne obstaja kakšna tabela, kjer bi pisalo kakšne barve so dajal na 1300 leta 69 ?
no pa še vprašanje od danes... Ko sem dal vn zgornje "prevleke" so spodaj še neke zadeve cca 3mm debele ki mi zgledajo kot neka toplotna izolacija.. A to se da daje takoj na kovino al kako? Ker verjetno je te stare brezveze šparat, bom dal nove, ker verjetno ni ravno drago...
še slika kaj mislim:
Trenutno se ukvarjam s sprednjima sedežema... Bi prosil en namig kako jih spravim vn, ker mi ni uspelo
Potem pa me zanima kako poberem dol karoserijo, da se prebijem do poda in ugotovim ali bom menjal ali samo obnavljal... Blatnike sem že ugotovil da gredo na vijake, prav tako pragovi, potem dam dol haubo in pokrov prtlažnika ter vrata. Potem pa kaj? So kje vijaki?
uh, se kar nabre vprašanj... no saj pri naslednjih bom že znal