BIH, Banja Luka 10.-12.8.2007
Moderator: uredniki
- Klemen Klemen
- Kokl (We deliver aicooled VW toys)
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
prispeli
Ja, po vseh pripetljajih smo le prispeli domov. Vikend je bil predvsem gurmanski.
Hvala za moralno podporo gorenjski navezi Lunar-Felicijan ob velikem poku desne sprednje gume
.

Hvala za moralno podporo gorenjski navezi Lunar-Felicijan ob velikem poku desne sprednje gume

Življenje je lepo, s hroščem seveda.
Tut mi srečno in zadovoljno doma!
Ja tut kak gumidefekt mora bit, to je sam izkušnje pridobivamo!
Ni kej Tegi sej veš da si hroščarji med seboj pomagamo!
Ja kar se pa srečanja tiče, trubači zakon
, rafting
, postrežba na nivoju in to kar cel vikend,...., v glavnem organizatorju kapo dol!
Drugo leto gremo! To ni za zamudit!
![herbie7 [smilie=herbie7.gif]](./images/smilies/herbie7.gif)
Ja tut kak gumidefekt mora bit, to je sam izkušnje pridobivamo!
Ni kej Tegi sej veš da si hroščarji med seboj pomagamo!
Ja kar se pa srečanja tiče, trubači zakon

Drugo leto gremo! To ni za zamudit!
Trenutno samo ljubitelj VW HROŠČ in TRANSPORTER T1 in T2
LP Pero

LP Pero
- Klemen Klemen
- Kraj: Šmartno pod Šmarno goro (otherway in the land of aircooled dreams and imagination)
Od Miroslava, organizatorja srečanja!
Koristim priliku da pozdravim sve učesnike 4-og susreta VW buba u B.Luci, a nadam se da koji nisu bili ove godine da će doći iduće.
Pretpostavljam da je moja organizacija i trud bila dobra.
Izvinjavam se gostima koji su imali bilo kakav konflikt sa vlasnikom zemljišta , ja obećavam da će iduće godine smještaj biti u profesionalnom kampu zatvorenog tipa, to je bilo dogovoreno i ove godine ali upravnik kampa nije ispoštovao dogovor. Danas sam bio kod gradonačelnika na razgovoru pa je obećao da se sljedeće godine takav propust neće i ne smije dogoditi. Pozdrav još jednom svim Bubašima koji su bili a i onima koji namjeravaju doći iduće godine!
Koristim priliku da pozdravim sve učesnike 4-og susreta VW buba u B.Luci, a nadam se da koji nisu bili ove godine da će doći iduće.
Pretpostavljam da je moja organizacija i trud bila dobra.
Izvinjavam se gostima koji su imali bilo kakav konflikt sa vlasnikom zemljišta , ja obećavam da će iduće godine smještaj biti u profesionalnom kampu zatvorenog tipa, to je bilo dogovoreno i ove godine ali upravnik kampa nije ispoštovao dogovor. Danas sam bio kod gradonačelnika na razgovoru pa je obećao da se sljedeće godine takav propust neće i ne smije dogoditi. Pozdrav još jednom svim Bubašima koji su bili a i onima koji namjeravaju doći iduće godine!
- Klemen Klemen